Εταιρικό Προφίλ
Νέα
Για το Επιβατικό Κοινό
Κόμιστρα και Ειδικές Κάρτες
Α.Μ.Ε.Α.
Αστικός Τουρισμός
Επικοινωνία
Copyright © 2017 Kotsoskorg - Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοχώρου από το Αστικό Κτελ Καβάλας Α.Ε. - Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναπαραγωγή μερών ή ολόκληρου του ιστοχώρου άνευ έγγραφης άδειας.
Γενικές πληροφορίες για τα εισητήρια
Τις τιμές των εισιτηρίων του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας τις καθορίζει αποκλειστικά το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με τις εκάστοτε αποφάσεις που δημοσιεύει (απόφαση σε ισχύ αρ. Β- 58841/5546-ΦΕΚ Β 2165/31.12.2010). Όλα τα εισιτήρια ισχύουν για μία μόνο διαδρομή εκτός απο τα συνεχόμενα εισιτήρια που ισχύουν για διπλές διαδρομές και εξυπηρετούν κυρίως το επιβατικό κοινό για τις γραμμές 1-Βύρωνος και 11-Νέου Νοσοκομείου-Περιγιαλίου. Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε σε διάφορα σημεία της πόλης καθώς και στο κεντρικό σταθμαρχείο στην Λέσχη Αξ/κών. Εισητήρια μπορείτε επίσης να προμηθεύεστε και μέσα στα λεωφορεία από τους οδηγούς με προσαυξημένη όμως τιμή επί των εισητηρίων εκτός του λεωφορείου. Εάν δικαιούστε επιβίβαση με μειωμένο εισητήριο, πρέπει να φροντίζετε να φέρετε κατά την επιβίβαση το ειδικό δελτίο. Σε αντίθετη περίπτωση, υποχρεούστε να καταβάλετε ολόκληρο αντίτιμο κατά την επιβίβαση. Για χονδρική πώληση μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της εταιρείας: Ύδρας 11, 1ος όροφος στον Άγιο Νικόλαο. Για πληροφορίες σχετικά με την χονδρική πώληση εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνείτε με το λογιστήριο από 07:00 έως και 15:00 καθημερινά στο τηλέφωνο: 2510 222 218.
Λήψη του ΦΕΚ σχετικά με τα κόμιστρα στα λεωφορεία ΚΤΕΛ α’ ζώνη β’ ζώνη εισητήρια οδηγού ολόκληρο μισό φοιτητικό ολόκληρο συνεχόμενο μισό συνεχόμενο ολόκληρο προσαυξημένο μισό προσαυξημένο
ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε. ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 39001:2012 ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008