Εταιρικό Προφίλ
Νέα
Για το Επιβατικό Κοινό
Κόμιστρα και Ειδικές Κάρτες
Α.Μ.Ε.Α.
Αστικός Τουρισμός
Επικοινωνία
Copyright © 2017 Kotsoskorg - Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοχώρου από το Αστικό Κτελ Καβάλας Α.Ε. - Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναπαραγωγή μερών ή ολόκληρου του ιστοχώρου άνευ έγγραφης άδειας.
Εμπορική εκμετάλλευση
Διαφήμιση στις επιφάνειες των λεωφορείων     Οι πλευρικές επιφάνειες του στόλου του Αστικού Κτελ Καβάλας Α.Ε. αποτελούν ιδανικό τρόπο διαφήμισης του οποιουδήποτε κλάδου. Το αστικό λεωφορείο, είναι ένα δημόσιο μέσο που κυκλοφορεί 16 τουλάχιστον ώρες ημερησίως σε όλο το γεωγραφικό πλάτος της πόλης. Έτσι λοιπόν, έρχεται σε άμεση οπτική επαφή με το πιθανό πελατολόγιο μιας επιχείρησης. Ο επιβάτης έχει την ευκαιρία να δει τα διερχόμενα λεωφορεία κατά την αναμονή του στην στάση κι έτσι να πάρει το μύνημα που θέλετε να του περάσετε άμεσα. Το μύνημα σας διαβάζεται και από κάθε διερχόμενο όχημα κατά την διαδρομή του λεωφορείου.     Γι αυτό τον λόγο, οι διαφημίσεις στα λεωφορεία του Αστικού Κτελ Καβάλας Α.Ε. έχουν γίνει δημοφιλής επιλογή για τον διαφημιστικό κόσμο σήμερα. Το Αστικο Κτελ συνεργάζεται αποκλειστικά με εξωτερικούς συνεργάτες για την ανάθεση του έργου αυτού. Ο διαφημιστικός φορέας που μέχρι και σήμερα εκμεταλλεύεται εμπορικά και σε αποκλειστική διάθεση τις επιφάνειες των λεωφορείων του Αστικού Κτελ Καβάλας είναι το διαφημιστικό γραφείο “ΤΟΠΑΛΗΣ”  με τηλέφωνο επικοινωνίας 6947-815787 (08:00 - 16:00).    
Διαφήμιση στην πίσω όψη των εισητηρίων     Η πίσω πλευρά των εισητηρίων αποτελεί πιό οικονομική λύση ενώ παράλληλα συνεχίζει να είναι και αποτελεσματική διαφήμιση για τον επιχειρηματία που θέλει να περάσει το μύνημα του στον υποψήφιο πελάτη.     Με το εισητήριο συμβαίνει οι επιβάτες να έρχονται σε άμεση οπτική επαφή με το μύνημα που θέλετε να περάσετε κατά την διάρκεια του χρόνου μεταφοράς και όχι μόνο γιατί παράλληλα, για τον υποψήφιο πελάτη σας, η διαφήμιση στην πίσω όψη του εισητηρίου αποτελεί και εισητήριο επικοινωνίας μαζί σας αφού μαζί με το εισητήριο έχει και τα στοιχεία της επιχείρησης που διαφημίζεται. Οι ποσότητες που παράγονται έχουν σαν αποτέλεσμα το μύνημα σας να κυκλοφορεί σε ελάχιστο χρόνο από την διάθεση της παρτίδας, σε όλη την δρομολογιακή περιφέρεια.     Για περισσότερες πληροφορίες για την διαφήμιση στην πίσω όψη των εισητηρίων, μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Αστικού Κτελ Καβάλας επί της οδού Ύδρας 11 (Αγ. Νικόλαος) στον πρώτο όροφο, στα τηλέφωνα 2510-222130, 2510-228557, και στην φόρμα επικοινωνίας του Αστικού Κτελ Καβάλας Α.Ε.
Ιστορικό εταιρίας Ιστορικό εταιρίας Διοικητική δομή Διοικητική δομή Γενικά στοιχεία Γενικά στοιχεία Υπηρεσιακά τηλέφωνα Υπηρεσιακά τηλέφωνα Εμπορική εκμετάλλευση Εμπορική εκμετάλλευση Ανακοινώσεις και δελτία τύπου Ανακοινώσεις και δελτία τύπου Σωματείο ιδιοκτητών Σωματείο ιδιοκτητών Ομάδα αιμοδοτών Αστικού Κτελ Ομάδα αιμοδοτών Αστικού Κτελ Σύστημα τηλεματικής Σύστημα τηλεματικής Γραμμές και δρομολόγια Γραμμές και δρομολόγια Απωλεσθέντα αντικείμενα Απωλεσθέντα αντικείμενα Κανονισμοί και όροι χρήσης Κανονισμοί και όροι χρήσης Γενικές πληροφορίες Γενικές πληροφορίες Σπουδαστικό πάσο Σπουδαστικό πάσο Μαθητικό δελτίο Μαθητικό δελτίο Κάρτες Α.Μ.Ε.Α. - Πρόνοιας Κάρτες Α.Μ.Ε.Α. - Πρόνοιας Μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών Μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών Πληροφορίες Πληροφορίες Αναπηρικά οχήματα Αναπηρικά οχήματα Ειδικό σχολείο Ειδικό σχολείο Σταθμός υπεραστικών λεωφορείων Σταθμός υπεραστικών λεωφορείων Για το νησί της Θάσου Για το νησί της Θάσου Νησιά Βορείου Αιγαίου Νησιά Βορείου Αιγαίου Φόρμα επικοινωνίας Φόρμα επικοινωνίας Παράπονα Παράπονα Χρήσιμα τηλέφωνα Χρήσιμα τηλέφωνα Σημεία πώλησης εισητηρίων Σημεία πώλησης εισητηρίων Αυτόματοι πωλητές εισητηρίων Αυτόματοι πωλητές εισητηρίων Προσαυξημένα εισητήρια οδηγού Προσαυξημένα εισητήρια οδηγού Αρχική σελίδα Αρχική σελίδα Προσωπικά δεδομένα Προσωπικά δεδομένα Αποποίηση ευθυνών Αποποίηση ευθυνών Προσβασιμότητα Προσβασιμότητα Πολυμέσα Πολυμέσα Είσοδος αλληλογραφίας μελών Είσοδος αλληλογραφίας μελών Είσοδος στη διαχείριση Είσοδος στη διαχείριση
ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε. ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 39001:2012 ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008